Zomertrainen


Ook dit jaar is er weer zomertrainen bij Koveni...

Meer informatie
Nieuwe Leden
Koveni verwelkomt de volgende nieuwe leden:
Kirsten de Vries (Koveni R1)
Jan Kloosterman (Koveni 3)

Schrijf je ook in!

Koveni heeft nu 192 leden.
Word lid van Koveni

Interesse in Korfbal?

(Weer) beginnen met korfballen?

Lid worden van Koveni?

Vragen over korfballen bij Koveni?

Kijk hier hoe je in contact komt met leden van onze vereniging die je kunnen helpen.

Sponsorkliks
Klik op de afbeelding hieronder om Koveni te sponsoren terwijl je online winkelt.

E-Mail
Foto's? fotos@koveni.nl

Opgeven voor activiteiten? opgaven@koveni.nl

Teamgenoot of lid van Koveni geblesseerd of langdurig ziek? ziekenboeg@koveni.nl
Nieuws: Extra ingelast: Zomertrainen 20 augustus
Dinsdag 14 augustus om 17:20:24 door: Activiteiten_zomertrainen

Goed nieuws! Omdat de trainingen bij Koveni officieel in de week van 27 augustus weer beginnen, hebben we gewoon nog een keertje Zomertrainen ingelast. Dus ben je in die week nog niet officieel begonnen met jouw vereniging/team, of juist wel en wil je deze kans aangrijpen om nog éxtra fit aan de start te verschijnen? Dan ben je ook op 20 augustus van 20:00-21:00 nog van harte welkom. Korfballer of niet-korfballer, Koveni-lid of geen Koveni-lid.

(Opmerkingen? | Score: 0)
Nieuws: Start van het nieuwe seizoen!
Woensdag 08 augustus om 17:27:23 door: Technische Commissie

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur! De meesten zullen nog aan het genieten zijn van een welverdiende vakantie. Er wordt druk gewerkt aan het wedstrijdprogramma en de oefenwedstrijden staan inmiddels op de site. In de week voor deze oefenwedstrijden starten we weer met trainen. In de week van maandag 27 augustus starten de trainingen dus weer! De selectie van Koveni is dan al eventjes bezig: zij starten op donderdag 9 augustus met de voorbereiding.

Let op: de trainingstijden zijn iets anders geworden, zodat er zoveel mogelijk met de hele vereniging op dezelfde dagen getraind kan worden. Kijk daarom even onder het kopje Competitie > Trainingstijden om te zien of er voor jou iets is veranderd!

Waarom deze verandering?
We willen zoveel mogelijk onderlinge aansluiting tussen de teams, maar ook tussen de trainers. Op deze manier kunnen er makkelijker trainingen van elkaar overgenomen worden of met elkaar worden getraind. Er kan ook makkelijker geregeld worden dat er mee wordt gekeken met trainingen voor trainerbegeleiding. Daarnaast biedt het ook mogelijkheden om oefenwedstrijden te organiseren tussen teams, en hier een beginnend scheidsrechter (met begeleiding) te laten fluiten. Daarnaast biedt het op deze manier indelen van de trainingen de mogelijkheid om clinics te organiseren.

Mochten er vragen over zijn dan horen we het graag per mail!

(Opmerkingen? | Score: 0)
Nieuws: Koveni in jouw agenda
Vrijdag 03 augustus om 20:16:43 door: Website (commissie)

Met onze smartphone altijd bij ons groeit ook het gebruik van een digitale agenda. Bij Koveni zijn er tal van gebeurtenissen die je in je agenda op wil nemen. Denk bijvoorbeeld aan: je wedstrijden die speelt, wedstrijden die je moet coachen, wedstrijden waar je moet invallen, bardiensten, zaaldiensten, fluiten en niet te vergeten de gezellige activiteiten.

En dan wordt het toch nog een aardige klus om al die afspraken in je agenda te zetten. Vanaf heden biedt Koveni echter de mogelijkheid om je te abonneren op een agenda met alle Koveni-gebeurtenissen die automatisch wordt bijgewerkt. Hoewel we nog niet alle onderdelen gerealiseerd hebben willen we jullie deze nieuwe functionaliteit niet langer onthouden.

Deze functionaliteit is beschikbaar voor alle (ouders van) Koveni-leden.

Ga gauw naar de kalender koppelingsfunctie

Voor vragen kan je uiteraard terecht bij de webmasters van Koveni.

(Opmerkingen? | Score: 0)
Nieuws: BELANGRIJK: Word jij de nieuwe trainer/coach van een Koveni-team?
Dinsdag 24 juli om 13:13:59 door: Technische Commissie

BELANGRIJK: Word jij de nieuwe trainer/coach van een Koveni-team?

Momenteel zitten we met zijn allen nog te genieten van de vakantie en deze fantastische zomer, maar medio augustus begint het nieuwe korfbalseizoen alweer. Hoewel de meeste voorbereidingen alweer zijn getroffen, zoekt Koveni toch nog met spoed naar een aantal trainers/coaches, met in het bijzonder de E-jeugd.

Ben jij iemand die goed met kinderen op weg kan en heb je dinsdag of donderdag vroeg in de avond tijd, dan zoeken wij jou! Kun je niet structureel? Dat maakt niet uit, we zoeken ook mensen die zo af en toe kunnen bijspringen als trainer op een van deze dagen, of zaterdag als coach! Uiteraard zorgen we voor de nodige begeleiding bij beginnende trainers. Zo doen we ons best om een onervaren trainer/coach te koppelen aan iemand die ervaren is, maar ook vanuit de TC willen we begeleiding bieden.

Lijkt het trainersschap jou wel wat? Reageer dan hieronder of stuur een mail naar TC@Koveni.nl

De TC

(Opmerkingen? | Score: 0)
Nieuws: Koveni rekening update zomer 2018
Donderdag 19 juli om 11:00:53 door: Website (commissie)

Het Koveni rekeningsysteem van Koveni bestaat al weer ruim 3 jaar. Tijd voor een mooie zomerupdate.

Koveni rekening voor ouders van jeugdleden

In het seizoen 2017 - 2018 (vorig seizoen) zijn we gestart met een test waarbij ouders toegang kregen tot de Koveni rekening van hun kinderen. Daarvoor waren twee redenen:

  1. Ouders die zelf geen lid zijn krijgen nu wel toegang tot deze functionaliteit waarbij het uitgangspunt dat alleen het Koveni rekeningsysteem voor volwassenen is blijft gehandhaafd.
  2. Koveni leden kunnen op deze manier hun kinderen voor bijvoorbeeld een speelweekend geld geven dat nog wel door de ouders beheerd wordt.

Hoewel de functionaliteit in principe voor iedereen wel te gebruiken was hebben wij dit niet breed gecommuniceerd. Uit de test zijn geen problemen gekomen. Vandaar dat deze functionaliteit nu wel wordt gecommuniceerd.

Ouders kunnen deze functionaliteit activeren door namens een kind de website te bekijken en dan de Koveni rekening van het kind te 'openen'. Het Koveni rekeningsysteem voor het kind werkt op dezelfde wijze als die voor volwassenen met de enige restrictie dat alleen de ouders de rekening kunnen 'vrijgeven'.

Overmaken

Vanaf nu is het mogelijk om geld over te maken tussen rekeningen van Koveni-leden. Gaat hiervoor naar 'Mijn Koveni' - 'Koveni rekening'. Hier staat de functionaliteit om bedragen over te maken naar andere leden.

Teamrekening

Een lang gekoesterde wens was om ook 'Team'-rekeningen te kunnen maken. Daarmee kan eenvoudig bij Koveni namens het team worden afgerekend. Deze functionaliteit is nu beschikbaar voor alle Senioren-, Midweek- en Recreantenteams.

Ieder teamlid van de bovengenoemde teams is in staat om via 'Mijn Koveni' - 'Koveni rekening' de rekening van zijn team(s) te openen. Via de eigen Koveni rekening kunnen leden geld overmaken naar de 'Team'-rekening. Ieder teamlid kan vervolgens namens het team consumpties bestellen en afrekenen via het Koveni rekeningsysteem.

Voor vragen neem gerust contact op met de Webmasters.

(Opmerkingen? | Score: 0)
Nieuws: Pasfoto's in Sportlink
Dinsdag 03 juli om 10:41:28 door: Ledenadministratie (commissie)

Beste leden,

Eens per jaar gedurende de zomerperiode hebben wij de mogelijkheid bij de bond een spelersfoto te wijzigen in de administratie. Wil jij graag een nieuwe foto in Sportlink? Stuur hem dan deze maand naar ledenadministratie@koveni.nl, dan maken wij het in orde. Tijdens zowel Zomertrainen Kids als het reguliere Zomertrainen op 9 juli zal Dyon aanwezig zijn met zijn fotocamera om een portret te schieten. Vergeet je Koveni-shirt niet mee te nemen!

(Opmerkingen? | Score: 0)
Nieuws: E-mailadres bij Koveni en Sportlink komen niet overeen!
Zondag 01 juli om 09:53:06 door: Website (commissie)

Heb jij gisteren ook een E-mail ontvangen met de melding: E-mailadres bij Koveni en Sportlink komen niet overeen!

Deze E-mail is helaas onterecht naar alle leden verzonden.

Er hoeft geen actie ondernomen te worden.

(Opmerkingen? | Score: 0)
Nieuws: Oefenwedstrijden jeugdteams
Zondag 01 juli om 07:06:51 door: Technische Commissie

De eerste oefenwedstrijden voor de jeugdteams zijn alweer ingepland en aan het programma toegevoegd. Kijk op www.koveni.nl/Programma voor de ingeplande oefenwedstrijden.

(Opmerkingen? | Score: 0)
Nieuws: Jasmijn Ilona Niessen is geboren
Woensdag 13 juni om 11:12:49 door: Bestuur

Op 25 mei 2018 is Jasmijn Ilona Niessen geboren. 

Het bestuur wenst Wilco, Ilona en Lisanne heel veel geluk en gezondheid toe met hun mooie dochter/zusje Jasmijn.

Klik op meer lezen voor het kaartje

(Meer lezen... | 460 bytes meer | Opmerkingen? | Score: 0)
Nieuws: Seizoensafsluiting D2
Maandag 11 juni om 16:22:44 door: Peter Veenstra

Omdat ik niet aanwezig kon zijn bij de laatste wedstrijd van mijn team en de seizoensafsluiting op 9 juni jl., heeft de D2 gisteren als team alsnog het seizoen afgesloten met een leuke middag samen.

Om 15:30 begonnen we met zelfgemaakte taart van Sanne en de oma van Lisa. Hierna hebben we verschillende
spelletjes gedaan op het veld (zoals, volleybal, trefbal, jeu d'boule (met korfballen) en het Kubb-spel.

Dit was zo leuk dat we snel alle ouders gevraagd hebben of we nog 1 uurtje extra mochten blijven.

Dit mocht waardoor we na de patatjes, die verzorgd werden door 2 ouders, we nog 1 uurtje spelletjes konden doen.
Na het maken van de groepsfoto was de middag echt voorbij en namen we afscheid van elkaar waarbij soms een traantje viel,omdat het besef nu echt kwam dat dit de laatste keer was dat we als team samen waren.

Klik op 'Lees Meer' voor de foto's!

(Meer lezen... | 1559 bytes meer | Opmerkingen? | Score: 0)
Jarigen
Wij feliciteren vandaag:
Maarten
Stand Koveni 1
Er zijn nog geen uitslagen bekend

laatst bijgewerkt: 18 aug 02:05
Bekijk alle standen
Komende wedstrijden
Geen wedstrijden deze week
Jouw privacy Cookies