Nieuwe Leden
Koveni verwelkomt:
  • Djelisa
  • Djazlyn N
  • Bram

Schrijf je ook in!

Koveni heeft nu 198 leden.
Word lid van Koveni

Interesse in Korfbal?

(Weer) beginnen met korfballen?

Lid worden van Koveni?

Vragen over korfballen bij Koveni?

Kijk hier hoe je in contact komt met leden van onze vereniging die je kunnen helpen.

Kamp
Koveni kamp 2019 - Cirque du Koveni


Naar de kamppagina
Sponsorkliks
Klik op de afbeelding hieronder om Koveni te sponsoren terwijl je online winkelt.

E-Mail
Foto's? fotos@koveni.nl

Opgeven voor activiteiten? opgaven@koveni.nl

Teamgenoot of lid van Koveni geblesseerd of langdurig ziek? ziekenboeg@koveni.nl
Koveni webshop
Ga naar de webshop van Koveni
Update bestuur
maandag 26 maart 2018 19:30 door:

Update van het bestuur

Onze Algemene ledenvergadering is geweest en het veldseizoen begonnen. Tijd voor een update vanuit het bestuur over enkele belangrijke zaken van dit moment.

We moeten helaas beginnen met het nieuws dat Sebastiaan is gestopt als bestuurslid. Daar heeft hij het bestuur zijn redenen voor gegeven die wij uiteraard respecteren. Maar dat betekent wel dat het bestuur nu nog maar uit drie personen bestaat.

Wij gaan op zoek naar aanvulling. Ideaal zou zijn als we weer een voltallig bestuur van 5 hebben. Wij zoeken in ieder geval iemand die op korfbaltechnisch gebied de vereniging verder kan helpen. Verder merken wij dat wij vrouwelijke inbreng missen. Iedereen die nu al bereid is hier het nodige voor Koveni te willen betekenen: neem gerust contact op met Marco, Eddy of Hans of een lid van de TC, als je graag daaraan wil bijdragen. Weet dat je van harte welkom bent.

In april bestaat Koveni 12,5 jaar. In het bestuur hebben we gekeken naar de meest geschikte datum om dit te vieren. Het lijkt ons leuk dit te doen op zaterdag 21 april. Die datum ligt ook dicht bij de officiële oprichtingsdatum. Op 19 oktober 2005 werden de statuten van de vereniging door de notaris ondertekend. Omdat de tijd kort is en we nog maar net het kampioensfeest gehad hebben willen we een bescheiden feestje houden, bijv. en barbecue met aansluitend een Koveni -feest. Wij zijn op zoek naar mensen die deze dag een mooie invulling willen geven. Lijkt het je leuk om voor deze dag iets te organiseren, laat het ons dan weten.

En dan Jantje Beton. We hebben een goed resultaat behaald, namelijk rond € 1850,-. En dat is ruim boven het bedrag van vorig jaar. Iedereen, van organisatie tot collectant, Hartelijk dank voor jullie tijd en inzet. We zijn er erg blij mee en Jantje zelf uiteraard het meest.

In de afgelopen Algemene ledenvergadering is onder andere nog gesproken over de Verklaring omtrent Gedrag (VOG). Van de meeste trainers is deze ondertussen binnen. Binnenkort zal het bestuur hierover een bericht op de website zetten.

Natuurlijk spelen er nog meer zaken zoals het contract met onze hoofdtrainer of de sporthal. Als hierover meer te zeggen is horen jullie van ons.

Voor nu veel plezier en succes op het veld!

Het bestuur
Jouw privacy Cookies