Koveni Kangoeroes

Bij de Kangoeroes draait het om leuke sport- en spelvormen voor kinderen van 3,5 t/m 6 jaar. Plezier en gezelligheid staan voorop, terwijl kinderen kennismaken met bewegen & samen spelen en zij balgevoel ontwikkelen. Door verschillende spelvormen werken ze op jonge leeftijd al aan snelheid, wendbaarheid en sprongkracht.

Wil je meer weten over de Kangoeroes? Neem dan gerust contact met ons op.

Trainingen

De Koveni Kangoeroes trainen elke zaterdag van 10.00 - 11.00 bij Koveni (Helmkruid 7, Nieuwegein) Met uitzondering van vakanties en binnen de weken van sportcompetities. In de lente/zomermaanden trainen de kinderen buiten op het Koveni veld en in de herfst/wintermaanden trainen ze in de zaal. 

De kinderen zijn in goede en veilige handen bij onze ervaren en enthousiaste trainers Rianne, Anne, Justin & Stijn. Aan de hand van het trainingsprogramma ‘FF-bewegen’ bedenken zij elke week de leukste oefeningen voor de Kangoeroes. Onze trainers zorgen voor een fijne en ongedwongen sfeer.

Als ouder bent u elke week welkom om te komen kijken. Het is daarbij geen probleem om dichterbij het spel te komen wanneer uw kind het nog even spannend vindt. Voorop staat dat de kinderen zich op hun gemak voelen.

Kosten

We willen sport en spel voor jonge kinderen zo laagdrempelig mogelijk maken. Daarom vragen we bij de Kangoeroes een bijdrage van slechts € 17,00 per kwartaal per kind. Dit bedrag wordt afgeschreven via automatische incasso.

Proefles volgen

Ben je benieuwd naar de Koveni Kangoeroes? Kinderen kunnen gratis meedoen om te kijken of ze het leuk vinden. Zij mogen in totaal 4 gratis trainingen meedoen. Je kan een proeftraining aanvragen via het aanvraagformulier proeftraining of via het contactformulier

Contact

We komen graag met je in contact. Bijvoorbeeld om een proeftraining aan te vragen, als je een andere vraag over de Kangoeroes hebt of wanneer je bijvoorbeeld je Kangoeroe-ervaring met ons wilt delen. Laat je bericht achter via onderstaand contactformulier, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

Over Koveni

Korfbalvereniging Koveni is de enige korfbalvereniging in Nieuwegein. Koveni is een fusievereniging, ontstaan vanuit JUKO uit Jutphaas en Minerva uit Hoog-Zandveld. Het belangrijkste doel van de vereniging is ervoor te zorgen dat elk korfballend lid van Koveni met veel plezier op zijn of haar eigen niveau kan korfballen. De Kangoeroes zijn onze jongste jeugd, waarbij sport en spel centraal staat en een begin wordt gemaakt met balbehandeling.

Na de Kangoeroes is het mogelijk om een laagdrempelige overstap naar de F-jeugd te maken. Dit maken we mogelijk vanaf 6 jaar, maar alleen zodra het kind er zelf aan toe is. Pas vanaf de F-jeugd spelen kinderen wedstrijden bij Koveni en leren zij omgaan met winnen en verliezen. Ook voor kinderen en (jong)volwassenen biedt Koveni genoeg teams om op gezellige wijze en op eigen niveau de korfbalsport te beoefenen.

Meer informatie? Ga naar www.koveni.nl